Συστατικά
- 350γρ φέτα αιγοπρόβεια “ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ”
- 250γρ μανούρι “ΗΠΕΙΡΟΣ”
- 150γρ πιπεριά Φλωρίνης “ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ”
- 5 κουτ. γλυκού καραμελωμένο κρεμμύδι “simple greek”
- 1/2 κουτ. γλυκού φρεσκοτριμένο ροζ πιπέρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο ¨ΕΡΜΗΣ¨
- 1 φρέσκο φύλλο σφολιάτας “ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ”
‘Ολα τα υλικά θα τα βρείτε στο κατάστημά μας.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τρίβετε τη φέτα και το μανούρι
- Κόβετε σε ακανόνηστα κυβάκια τις πιπεριές Φλ. και ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά
- Όταν η γέμιση έχει αναμειχτεί καλά την τοποθετούμε στο φύλλο σφολιάτας που έχουμε ξεπαγώσει
- Τη ρίχνουμε στο μισό φύλλο και με το υπόλοιπο τη σκεπάζουμε (σαν φάκελο), ενώ με λίγο νερό βρέχουμε το εσωτερικό απο τις άκρες του φύλλου για να κολλήσει καλύτερα
- Αφού ενώσουμε τις άκρες, τις γυρνάμε προς τα μέσα και τις πατάμε με ένα πιρούνι
- Λαδώνουμε ένα πυρέξ ή ένα ρηχό ταψί και την τοποθετούμε
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C και στη συνέχεια ψήνουμε στους 180C για 30 λεπτά περίπου στον αέρα (Προσαρμόστε τη θερμοκρασία και το χρόνο ψησίματος στη δική σας κουζίνα)
- Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε