Συστατικά

  • 500γρ Πέννες
  • 200 γραμ. Πέστροφα ή σολομό καπνιστό
  • Μισό ποτηράκι βότκα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 150 γραμ. Κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Από τα υλικά, στο κατάστημα μας θα βρείτε: καπνιστή πέστροφα G-Fish, κρέμα γάλακτος Όλυμπος, πέννες βιολ. Αδαμαντινα, αλάτι, πιπέρι, βότκα, ελαιόλαδο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βράζουμε σε αρκετό νερό (αλατισμένο) τις πέννες.
  • Ταυτόχρονα τσιγαρίζουμε το σκόρδο και για 2 λεπτά το σολομό ή την πέστροφα, σβήνουμε με την βότκα, ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.
  • Όταν οι πέννες είναι έτοιμες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι που έχουμε την πέστροφα ή τον σολομό και ανακατεύουμε για λίγο, σε χαμηλή φωτιά.
  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος αν θέλουμε.
  • Σερβίρεται ζεστό ή κρύο.