Συστατικά
- 500γρ Πέννες
- 200 γραμ. Πέστροφα ή σολομό καπνιστό
- Μισό ποτηράκι βότκα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 150 γραμ. Κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Από τα υλικά, στο κατάστημα μας θα βρείτε: καπνιστή πέστροφα G-Fish, κρέμα γάλακτος Όλυμπος, πέννες βιολ. Αδαμαντινα, αλάτι, πιπέρι, βότκα, ελαιόλαδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βράζουμε σε αρκετό νερό (αλατισμένο) τις πέννες.
- Ταυτόχρονα τσιγαρίζουμε το σκόρδο και για 2 λεπτά το σολομό ή την πέστροφα, σβήνουμε με την βότκα, ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.
- Όταν οι πέννες είναι έτοιμες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι που έχουμε την πέστροφα ή τον σολομό και ανακατεύουμε για λίγο, σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος αν θέλουμε.
- Σερβίρεται ζεστό ή κρύο.